Ett mångsidigt företag

Vi på Strömgrens Tapetseri kan det mesta. Vi kan givetvis klä upp och ge dina möbler en ny finish, men allra bäst är vi på båtkapell, kapell, täckningar och sadlar till skotrar och motorcyklar. Och då vi är måna om kvalitet använder vi enbart bästa möjliga material som är tänkt att hålla i många år.

Kapell

Vi använder väv av hög kvalitet när vi tillverkar våra kapell. Tillsammans bestämmer vi placering och storlek på rutorna. Placering av blixtlås, förstärkningar, andra praktiska detaljer samt kapellets färg diskuterar vi också. Allt enligt dina önskemål. Självklart lämnar vi alltid pris innan arbetet börjar.

Vi syr sprayhoods, bomkapell, sittbrunnskapell, vindskydd, hamnkapell samt huvar för skydd av vinschar och annan instrumentering.

Dynor

Vi tillverkar dynor och ryggstöd i alla former och material, oavsett om de är avsedda att användas i förpik, salong, akterruff eller utomhus i sittbrunn på din båt. Det kanske är en dyna till din husvagn?  Alla dynor har blixtlås för att det lätt ska kunna tas av. 

Reparation

Om båtkapellet inte är allt för slitet kan det löna sig att reparera det. Vi bättrar på sömmar, lagar hål och byter även fönsterrutor och blixtlås.


Industri

Vi utför även omklädningsarbeten till industrin, restauranger och mindre företag.


Tillskärning/ 
langettering av mattor

Kantning av mattan är det enklaste sättet att avsluta mattkanten. Det förhindrar att mattan repar upp sig och den får även ett finare helhetsintryck. Vi hjälper dig med mattan i båten, husvagnen, husbilen och framför allt till ditt hem. Självklart kan vi skära till och måttanpassa en matta där du så önskar.

Exempel på arbeten vi gjort